U nastavku se nalaze pravila i uvjeti pod kojima se možete koristiti sadržajima stranice Tikvica.com. Molimo vas da se s njima upoznate prije početka korištenja stranice kako bismo izbjegli eventualne nesporazume i posljedice u svezi s time.

Opći uvjeti

Pristupom web stranici Tikvica.vom potvrđujete da ste suglasni s uvjetima pružanja usluge sadržanim u Uvjetima korištenja i odredbama navedenim u nastavku. Ovi se uvjeti odnose na cijelu web stranicu i bilo koju e-poštu ili drugu vrstu komunikacije između vas i Tikvice.

Ni pod kojim okolnostima tim Tikvica neće biti odgovoran za bilo kakve izravne, neizravne, posebne, slučajne ili posljedične štete, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak podataka ili dobiti, proizašle iz korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na ovom mjestu, čak i ako je Tikvica ili ovlašteni predstavnik obaviješten o mogućnosti takve štete. Ako vaše korištenje sadržaja s ove stranice rezultira potrebom za servisiranjem, popravkom ili ispravkom opreme ili podataka, preuzimate bilo kakve povezane troškove.

Tikvica.com neće biti odgovoran za bilo kakav ishod koji se može dogoditi tijekom korištenja naših resursa. Mi zadržavamo pravo izmjene pravila korištenja resursa u bilo kojem trenutku.

Licenca

Tikvica daje vam opozivu, neisključivu, neprenosivu, ograničenu licencu za preuzimanje, instaliranje i korištenje web stranice strogo u skladu s uvjetima ovog Ugovora.

Ovi Uvjeti i odredbe ugovor su između vas i Tikvice (u ovim Uvjetima i odredbama “Tikvica”, “nas”, “mi” ili “naš”), pružatelja web stranice Tikvica i usluga dostupnih s Web stranica Tikvica (koja se u ovim Uvjetima i odredbama zajednički naziva „Tikvica“).

Suglasni ste s ovim Uvjetima i odredbama. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima i odredbama, nemojte koristiti usluge stranice Tikvica. U ovim Uvjetima i odredbama, “vi” se odnosi i na vas kao pojedinca i na subjekt koji predstavljate. Ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta i odredbi, zadržavamo pravo poništiti vaš račun ili blokirati pristup vašem račun bez najave.

Definicije i ključni pojmovi

Kako bismo što jasnije objasnili stvari u ovim Uvjetima i odredbama, svaki put kada se spomene bilo koji od ovih uvjeta, oni su strogo definirani kao:

● Kolačić: mala količina podataka koje generira web stranica i sprema vaš web preglednik. Koristi se za identifikaciju vašeg preglednika, pruža analitiku, pamti informacije o vama kao što su vaše postavke jezika ili podaci za prijavu.

● Tvrtka: kada se u ovim Uvjetima spominje “Tvrtka”, “mi”, “nas” ili “naš”, to se odnosi na Loqa Media, obrt za oglašavanje i marketing, Braće Radića 81, Jalkovec, Hrvatska koja je odgovorna za vaše podatke prema ovim Uvjetima.

● Država: u kojoj se nalazi Tikvica ili vlasnici/osnivači Tikvica, u ovom slučaju Hrvatska

● Uređaj: bilo koji uređaj povezan s internetom kao što je telefon, tablet, računalo ili bilo koji drugi uređaj koji se može koristiti za posjetu Tikvica.com i koristiti usluge.

● Usluga: odnosi se na uslugu koju pruža Tikvica kako je opisano na ovoj web stranici.

● Usluga treće strane: odnosi se na oglašivače, sponzore natjecanja, promotivne i marketinške partnere i druge koji pružaju naš sadržaj ili za čije proizvode ili usluge smatramo da bi vas mogli zanimati.

● Web stranica: web-mjesto Tikvica. kojem se može pristupiti putem ovog URL-a: https://www.tikvica.com/

● Vi: osoba ili entitet koji koristi usluge web stranice Tikvica.com.

Ograničenja

Suglasni ste da vi nećete i nećete dopustiti drugima da:

● Licenciraju, prodaju, iznajmljuju, unajmljuju, dodjeljuju, distribuiraju, prenose, hostiraju, eksternaliziraju, otkrivaju ili na drugi način komercijalno iskorištavaju web stranicu ili čine platformu dostupnom bilo kojoj trećoj strani.

● Mijenjaju, izrađuju izvedene radove, rastavljaju, dešifriraju, obrnuto kompajliraju ili obrnutim inženjeringom bilo kojeg dijela web stranice.

● Uklone, izmijene ili prikriju bilo koju obavijest o vlasništvu (uključujući bilo koju obavijest o autorskom pravu ili zaštitnom znaku) Tikvica ili njegovih podružnica, partnera, dobavljača ili davatelja licence web stranice.

Vaši prijedlozi

Sve povratne informacije, komentari, ideje, poboljšanja ili prijedlozi (zajedno, “Prijedlozi”) koje ste dali Tikvici u vezi s web-stranicom ostat će jedino i isključivo vlasništvo Tikvice.

Tikvica može slobodno koristiti, kopirati, mijenjati, objavljivati ili redistribuirati prijedloge u bilo koju svrhu i na bilo koji način bez ikakve zasluge ili bilo kakve naknade vama.

Vaš pristanak

Ažurirali smo naše Uvjete i odredbe kako bismo vam pružili potpunu transparentnost u pogledu onoga što se postavlja kada posjetite našu stranicu i kako se ona koristi. Korištenjem naše web stranice i čitanjem našeg sadržaja, ovime pristajete na naše Uvjete i odredbe.

Veze na druge web stranice

Ovi Uvjeti i odredbe odnose se samo na Usluge. Usluge mogu sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravlja ili ne kontrolira Tikvica. Nismo odgovorni za sadržaj, točnost ili mišljenja izražena na takvim web stranicama, a takve web stranice ne istražujemo, ne pratimo niti provjeravamo njihovu točnost ili potpunost. Imajte na umu da kada koristite vezu (poveznicu, tzv. “link”) za odlazak s Usluga na drugu web stranicu, naši Uvjeti i odredbe više nisu na snazi. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj web stranici, uključujući one koje imaju vezu na našoj platformi, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te web stranice. Takve treće strane mogu koristiti vlastite kolačiće ili druge metode za prikupljanje podataka o vama.

Kolačići

Tikvica koristi “Kolačiće” za prepoznavanje područja naše web stranice koja ste posjetili. Kolačić je mali dio podataka koji vaš web preglednik pohranjuje na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali izvedbu i funkcionalnost naše web stranice, ali nisu bitni za njihovu upotrebu. Međutim, bez ovih kolačića određene funkcije poput videozapisa mogu postati nedostupne ili biste morali unijeti svoje podatke za prijavu svaki put kada posjetite web stranicu jer se ne bismo mogli sjetiti da ste se prethodno prijavili. Većina web preglednika može se postaviti da onemogući korištenje kolačića. Međutim, ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći ispravno ili uopće pristupiti funkcijama naše web stranice. Nikada ne stavljamo osobne podatke u kolačiće.

Promjene naših uvjeta i odredbi

Prihvaćate i slažete se da Tikvica može prestati (trajno ili privremeno) pružati uslugu (ili bilo koje značajke unutar usluge) vama ili korisnicima općenito prema vlastitom nahođenju tima Tikvica, bez prethodne obavijesti. 

Možete prestati koristiti uslugu u bilo kojem trenutku. Ne morate posebno obavijestiti tim Tikvica kada prestanete koristiti uslugu. Prihvaćate i slažete se da, ako Tikvica onemogući pristup vašem računu, možete biti spriječeni u pristupu Usluzi, detaljima vašeg računa ili bilo kojim datotekama ili drugim materijalima koji se nalaze na vašem računu. Ako odlučimo promijeniti naše Uvjete i odredbe, objavit ćemo te promjene na ovoj stranici i/ili ažurirati datum izmjene Uvjeta i odredbi u nastavku.

Izmjene naše web stranice

Tikvica pridržava pravo izmjene, obustave ili prekida, privremeno ili trajno, web stranice ili bilo koje usluge s kojom je povezana, sa ili bez obavijesti i bez odgovornosti prema vama.

Ažuriranja naše web stranice

Tikvica može s vremena na vrijeme pružiti poboljšanja ili poboljšanja značajki/funkcionalnosti web stranice, što može uključivati zakrpe, popravke grešaka, ažuriranja, nadogradnje i druge izmjene (“Updates”).

Ažuriranja mogu izmijeniti ili izbrisati određene značajke i/ili funkcije web stranice. Suglasni ste da Tikvica nema obvezu (i) pružati bilo kakva ažuriranja ili (ii) nastaviti pružati ili omogućavati bilo koje posebne značajke i/ili funkcije web stranice za vas.

Nadalje se slažete da će se sva ažuriranja (i) smatrati sastavnim dijelom web stranice i (ii) podlijegati odredbama i uvjetima ovog Ugovora.

Usluge trećih strana

Možemo prikazati, uključiti ili učiniti dostupnim sadržaj trećih strana (uključujući podatke, informacije, aplikacije i usluge drugih proizvoda) ili pružiti poveznice na web stranice ili usluge trećih strana (“Usluge trećih strana”).

Prihvaćate i slažete se da web stranica Tikvica neće biti odgovorna za bilo koje usluge trećih strana, uključujući njihovu točnost, potpunost, pravodobnost, valjanost, usklađenost s autorskim pravima, zakonitost, pristojnost, kvalitetu ili bilo koji drugi njihov aspekt. Tikvica ne preuzima i neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost prema vama ili bilo kojoj drugoj osobi ili entitetu za bilo koje usluge trećih strana.

Usluge trećih strana i poveznice na njih pružaju vam se isključivo kao pogodnost, a vi im pristupate i koristite ih u potpunosti na vlastitu odgovornost i prema uvjetima i odredbama trećih strana.

Trajanje i raskid

Ovaj Ugovor ostaje na snazi dok ga vi ili Tikvica ne raskinete.

Tikvica može, prema vlastitom nahođenju, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga ili bez razloga, suspendirati ili raskinuti ovaj Ugovor sa ili bez prethodne obavijesti.

Ovaj Ugovor će odmah raskinuti, bez prethodne obavijesti ova web stranica, u slučaju da se ne pridržavate bilo koje odredbe ovog Ugovora. Također možete raskinuti ovaj Ugovor brisanjem web stranice i svih njezinih kopija s vašeg računala.

Nakon raskida ovog Ugovora, prestat ćete koristiti web stranicu i izbrisati sve kopije web stranice sa svog računala.

Raskid ovog Ugovora neće ograničiti nikakva prava ili pravne tijekove Tikvice prema zakonu ili pravednosti u slučaju da vi (tijekom trajanja ovog Ugovora) prekršite bilo koju od svojih obveza prema ovom Ugovoru.

Obavijest o kršenju autorskih prava

Ako ste vlasnik autorskih prava ili agent takvog vlasnika i vjerujete da bilo koji materijal na našoj web stranici predstavlja kršenje vaših autorskih prava, kontaktirajte nas i navedite sljedeće podatke: (a) fizički ili elektronički potpis vlasnika autorskih prava ili osobe ovlaštene za djelovati u njegovo ime; (b) identifikaciju materijala za koji se tvrdi da krši autorska prava; (c) vaše podatke za kontakt, uključujući vašu adresu, telefonski broj i e-poštu; (d) vašu izjavu da u dobroj vjeri vjerujete da korištenje materijala nije dopušteno od strane vlasnika autorskih prava; i (e) izjavu da su informacije u obavijesti točne, te da ste pod kaznenom kaznom za krivokletstvo ovlašteni djelovati u ime vlasnika.

Obeštećenje

Suglasni ste da ćete suzdržati i držati web stranicu Tikvica.com i njegove osnivače, podružnice, službenike, zaposlenike, agente, partnere i davatelje licenci (ako postoje) od bilo kakve tužbe ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade, zbog ili proizašli iz vašeg : (a) korištenje web stranice; (b) kršenje ovog Ugovora ili bilo kojeg zakona ili propisa; ili (c) kršenje bilo kojeg prava treće strane.

Nema jamstva

Web-mjesto vam se nudi “KAKVO JEST” i “KAKO JE DOSTUPNO” i sa svim greškama i nedostacima bez jamstva bilo koje vrste. U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, Tikvica, u svoje ime i u ime svojih podružnica i svojih i njihovih odgovarajućih davatelja licence i pružatelja usluga, izričito se odriče svih jamstava, bilo izričitih, implicitnih, zakonskih ili drugih, u pogledu web-mjestu, uključujući sva podrazumijevana jamstva o utrživosti, prikladnosti za određenu svrhu, naslov i nekršenje, te jamstva koja mogu proizaći iz tijeka poslovanja, tijeka izvedbe, uporabe ili trgovinske prakse. Bez ograničenja na prethodno navedeno, Tikvica ne daje nikakvo jamstvo niti obvezu, niti daje bilo kakvu izjavu da će web stranica ispuniti vaše zahtjeve, postići željene rezultate, biti kompatibilna ili raditi s bilo kojim drugim softverom, sustavima ili uslugama, funkcionirati bez prekida, zadovoljavati sve standarde izvedbe ili pouzdanosti ili biti bez grešaka ili da se sve pogreške ili nedostaci mogu ili će biti ispravljeni.

Bez ograničavanja prethodno navedenog, niti Tikvica niti bilo koji pružatelj web stranice Tikvica.com ne daje nikakvu izjavu ili jamstvo bilo koje vrste, izričito ili podrazumijevano: (i) u pogledu rada ili dostupnosti web stranice, ili informacija, sadržaja i materijala ili proizvoda uključenih na njoj; (ii) da će web stranica raditi bez prekida ili grešaka; (iii) u pogledu točnosti, pouzdanosti ili aktualnosti bilo koje informacije ili sadržaja danog putem web stranice; ili (iv) da web stranica, njezini poslužitelji, sadržaj ili e-poruke poslane iz ili u ime Tikvice ne sadrže viruse, skripte, trojanske konje, crve, malware, ili druge štetne komponente.

Neke jurisdikcije ne dopuštaju isključivanje ili ograničavanje implicitnih jamstava ili ograničenja primjenjivih zakonskih prava potrošača, tako da se neka ili sva gore navedena isključenja i ograničenja možda ne odnose na vas.

Ograničenje odgovornosti

Bez obzira na bilo kakvu štetu koju biste mogli pretrpjeti, cjelokupna odgovornost Tikvica i bilo kojeg od njegovih dobavljača prema bilo kojoj odredbi ovog Ugovora i vaš isključivi pravni lijek za sve gore navedeno bit će ograničeni na iznos koji ste stvarno platili za web stranicu.

U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, ni u kojem slučaju Tikvica ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, štetu zbog izgubljene dobiti, za gubitak podatke ili druge informacije, za prekid poslovanja, za osobne ozljede, za gubitak privatnosti koji proizlazi iz ili je na bilo koji način povezan s korištenjem ili nemogućnošću korištenja web stranice, softvera treće strane i/ili hardvera treće strane koji se koristi s web-mjestu ili na drugi način u vezi s bilo kojom odredbom ovog Ugovora), čak i ako je Tikvica ili bilo koji dobavljač obaviješten o mogućnosti takve štete i čak i ako pravni lijek ne ispuni svoju bitnu svrhu.

Neke države/jurisdikcije ne dopuštaju isključenje ili ograničenje slučajne ili posljedične štete, tako da se gore navedeno ograničenje ili isključenje možda ne odnosi na vas.

Odvojivost

Ako se bilo koja odredba ovog Ugovora smatra neprovedivom ili nevaljanom, takva će se odredba promijeniti i tumačiti kako bi se postigli ciljevi takve odredbe u najvećoj mogućoj mjeri prema primjenjivom zakonu, a preostale odredbe će i dalje biti na snazi i učinku.

Ovaj Ugovor, zajedno s Pravilima zaštite privatnosti i svim drugim pravnim obavijestima koje je tim Tikvica objavio na web stranici, čini cjelovit ugovor između vas i Tikvice u vezi s Uslugama. Ako se bilo koja odredba ovog Ugovora smatra nevažećom od strane nadležnog suda, nevaljanost takve odredbe neće utjecati na valjanost preostalih odredbi ovog Ugovora, koje će ostati na snazi i učinku. Nikakvo odricanje od bilo kojeg uvjeta ovog Ugovora neće se smatrati daljnjim ili trajnim odricanjem od tog uvjeta ili bilo kojeg drugog uvjeta, a neuspjeh tima Tikvica da potvrdi bilo koje pravo ili odredbu prema ovom Ugovoru neće predstavljati odricanje od takvog pravo ili odredba. VI I Tikvica SUGLASNI STE DA SVAKI UZROK POSTUPKA KOJI PROIZLAZI IZ USLUGA ILI JE POVEZAN S USLUGAMA MORA POČETI U ROKU OD JEDNE (1) GODINE NAKON NASTUPANJA UZROKA POSTUPKA. U SUPROTNOM, TAKVA POSTUPKA JE TRAJNO ZABRANJENA.

Odricanje

Osim kako je ovdje navedeno, neiskorištenje prava ili zahtijevanje izvršenja obveze prema ovom Ugovoru neće utjecati na mogućnost strane da ostvari takvo pravo ili zahtijeva takvo izvršenje u bilo kojem trenutku nakon toga, niti će odricanje od kršenja predstavljati odricanje od svako naknadno kršenje.

Nikakav propust u izvršavanju, niti kašnjenje u izvršavanju, od strane bilo koje strane, bilo kojeg prava ili bilo koje ovlasti prema ovom Ugovoru neće se smatrati odricanjem od tog prava ili ovlasti. Niti jedno pojedinačno ili djelomično korištenje bilo kojeg prava ili ovlasti prema ovom Ugovoru neće spriječiti daljnje korištenje tog ili bilo kojeg drugog prava danog ovdje. U slučaju sukoba između ovog Ugovora i bilo kojih primjenjivih kupovnih ili drugih uvjeta, mjerodavni će biti uvjeti ovog Ugovora.

Izmjene i dopune ovog Ugovora

Tikvica zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili zamijeniti ovaj Ugovor u bilo kojem trenutku. Ako je revizija materijalna, poslat ćemo obavijest najmanje 30 dana prije stupanja na snagu novih uvjeta. Što predstavlja materijalnu promjenu odredit ćemo prema vlastitom nahođenju.

Nastavkom pristupa ili korištenja naše web stranice nakon što bilo kakve izmjene stupe na snagu, slažete se s obvezujućim revidiranim uvjetima. Ako se ne slažete s novim uvjetima, više niste ovlašteni koristiti web stranicu Tikvica.

Cijeli dogovor

Ugovor predstavlja cjelokupni ugovor između vas i web stranice Tikvica u vezi s vašim korištenjem web stranice i zamjenjuje sve prethodne i istodobne pisane ili usmene ugovore između vas i web stranice Tikvica.

Možda ćete podlijegati dodatnim uvjetima i odredbama koji se primjenjuju kada koristite ili kupujete druge usluge Tikvice, a koje će vam Tikvica pružiti u trenutku takve upotrebe ili kupnje.

Ažuriranja naših uvjeta

Možemo promijeniti našu uslugu i pravila, a možda ćemo morati unijeti i izmjene u ove Uvjete tako da točno odražavaju našu uslugu i pravila. Osim ako nije drugačije propisano zakonom, obavijestit ćemo vas (na primjer, putem naše web stranice) prije nego što unesemo izmjene u ove Uvjete i dati vam priliku da ih pregledate prije nego što stupe na snagu. Zatim, ako nastavite koristiti uslugu, bit ćete vezani ažuriranim Uvjetima. Ako ne želite pristati na ove ili bilo koje ažurirane Uvjete, možete izbrisati svoj račun i/ili prestati koristiti usluge web stranice Tikvica.

Intelektualno vlasništvo

Web stranica i njezin cjelokupni sadržaj, značajke i funkcionalnost (uključujući, ali ne ograničavajući se na sve informacije, softver, tekst, zaslone, slike, video i audio, te dizajn, odabir i raspored istih), u vlasništvu su Tikvice, njezinih davatelja licence ili drugi pružatelji takvih materijala i zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima, zaštitnim znakovima, patentima, poslovnoj tajni i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu ili vlasničkim pravima. Materijal se ne smije kopirati, mijenjati, reproducirati, preuzimati ili distribuirati na bilo koji način, u cijelosti ili djelomično, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Tikvice, osim ako i osim kako je izričito navedeno u ovim Uvjetima i odredbama. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje materijala.

Sporazum o arbitraži

Ovaj se odjeljak odnosi na bilo koji spor OSIM NE UKLJUČUJE SPOR KOJI SE ODNOSI NA ZAHTJEVE ZA ZABRANJENOM ILI PRAVIČNOM ZAŠTITOM U VEZI S PROVOĐENJEM ILI VALJANOŠĆU VAŠIH PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA ILI Tikvice. Izraz “spor” označava bilo koji spor, radnju ili drugu nesuglasicu između vas i web stranice Tikvica u vezi s uslugama ili ovim ugovorom, bilo u ugovoru, jamstvu, deliktu, statutu, uredbi, uredbi ili bilo kojoj drugoj pravnoj ili pravednoj osnovi. “Spor” će imati najšire moguće značenje dopušteno zakonom.

Obavijest o sporu

U slučaju spora, vi ili Tikvica morate dati drugoj Obavijest o sporu, što je pisana izjava koja navodi ime, adresu i podatke za kontakt strane koja je daje, činjenice koje su dovele do spora , i traženu olakšicu. Svaku obavijest o sporu morate poslati e-poštom na: [email protected]. Tikvica će vam poslati obavijest o sporu poštom na vašu adresu ako je imamo ili u suprotnom na vašu adresu e-pošte. Vi i Tikvica pokušat ćete riješiti svaki spor neformalnim pregovorima u roku od šezdeset (60) dana od datuma slanja Obavijesti o sporu.

Nakon šezdeset (60) dana, vi ili Tikvica možete pokrenuti arbitražu.

Obvezujuća arbitraža

Ako vi i Tikvica ne riješite bilo kakav spor neformalnim pregovorima, svaki drugi pokušaj rješavanja spora provodit će se isključivo obvezujućom arbitražom kako je opisano u ovom odjeljku. Odričete se prava na parnicu (ili sudjelovanja kao stranka ili član razreda) u svim sporovima na sudu pred sucem ili porotom. Spor će se riješiti obvezujućom arbitražom u skladu s pravilima trgovačke arbitraže Američkog arbitražnog udruženja. Bilo koja strana može tražiti bilo kakvu privremenu ili preliminarnu mjeru zabrane od bilo kojeg suda s nadležnom jurisdikcijom, ako je potrebno za zaštitu prava ili imovine stranke do završetka arbitraže. Sve pravne, računovodstvene i druge troškove, naknade i izdatke koje ima pobjednička strana snosit će strana koja nije pobjeđivala.

Podnesci i privatnost

U slučaju da pošaljete ili objavite bilo kakve ideje, kreativne prijedloge, dizajne, fotografije, informacije, oglase, podatke ili prijedloge, uključujući ideje za nove ili poboljšane proizvode, usluge, značajke, tehnologije ili promocije, izričito se slažete da će takvi podnesci automatski tretirati kao nepovjerljive i nevlasničke i postat će isključivo vlasništvo Tikvice bez ikakve naknade ili kredita vama. Tikvica i njezine podružnice neće imati nikakvih obveza u pogledu takvih podnesaka ili postova i mogu koristiti ideje sadržane u takvim podnescima ili objavama za bilo koje svrhe u bilo kojem mediju zauvijek, uključujući, ali ne ograničavajući se na, razvoj, proizvodnju i marketing proizvode i usluge koristeći takve ideje.

Promocije

Tikvica može, s vremena na vrijeme, uključivati natjecanja, promocije, nagradne igre ili druge aktivnosti (“Promocije”) koje od vas zahtijevaju da pošaljete materijal ili informacije koje se tiču vas. Imajte na umu da sve promocije mogu biti regulirane zasebnim pravilima koja mogu sadržavati određene uvjete podobnosti, kao što su ograničenja u pogledu dobi i geografske lokacije. Odgovorni ste pročitati sva pravila promocije kako biste utvrdili ispunjavate li uvjete za sudjelovanje ili ne. Ako sudjelujete u bilo kojoj promociji, slažete se pridržavati se i pridržavati se svih pravila promocije.

Dodatne odredbe i uvjeti mogu se primjenjivati na kupnju robe ili usluga na ili putem Usluga, a odredbe i uvjeti su ovom referencom dio ovog Ugovora.

Razno

Ako iz bilo kojeg razloga nadležni sud utvrdi da je bilo koja odredba ili dio ovih Uvjeta i odredbi neprovediv, ostatak ovih Uvjeta i odredbi ostat će na snazi. Svako odricanje od bilo koje odredbe ovih Uvjeta i odredbi bit će učinkovito samo ako je u pisanom obliku i potpisano od strane ovlaštenog predstavnika Tikvica.

Tikvica imat će pravo na zabranu ili drugu pravičnu olakšicu (bez obveze davanja jamstva ili jamstva) u slučaju bilo kakvog kršenja ili anticipiranog kršenja s vaše strane. Tikvica upravlja i kontrolira usluge Tikvice iz svojih ureda u Hrvatskoj. Usluga nije namijenjena za distribuciju ili korištenje od strane bilo koje osobe ili entiteta u bilo kojoj jurisdikciji ili zemlji gdje bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti sa zakonom ili propisima. Sukladno tome, one osobe koje odluče pristupiti uslugama Tikvice s drugih lokacija čine to na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za poštivanje lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi. Ovi Uvjeti i odredbe (koji uključuju i uključuju Pravila zaštite privatnosti Tikvice) sadrže cjelokupno razumijevanje i zamjenjuju sve prethodne dogovore između vas i Tikvice u vezi s predmetom i ne možete ih mijenjati ili modificirati. Naslovi odjeljaka koji se koriste u ovom Ugovoru služe samo radi praktičnosti i neće imati nikakav pravni značaj.

Odricanje

Tikvica nije odgovoran za bilo kakav sadržaj, kod ili bilo koju drugu nepreciznost.

Tikvica ne daje jamstva ili garancije.

Ni u kojem slučaju Tikvica neće biti odgovoran za bilo kakvu posebnu, izravnu, neizravnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili bilo kakvu štetu, bilo u ugovornoj radnji, nemaru ili drugom deliktu, koja proizlazi iz ili je u vezi s korištenjem Usluga ili sadržaj Usluge. Tvrtka zadržava pravo dodavanja, brisanja ili izmjena sadržaja na usluzi u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.

Usluge Tikvicei njezini sadržaji pružaju se “kakvi jesu” i “kako su dostupni” bez ikakvih jamstava ili izjava bilo koje vrste, izričitih ili podrazumijevanih. Tikvica je distributer, a ne izdavač sadržaja koji dostavljaju treće strane; kao takav, Tikvica nema urednički nadzor nad takvim sadržajem i ne daje nikakva jamstva niti izjave u pogledu točnosti, pouzdanosti ili aktualnosti bilo koje informacije, sadržaja, usluge ili robe koji se pružaju putem ili dostupni putem usluge Tikvica. Bez ograničavanja gore navedenog, Tikvica se izričito odriče svih jamstava i izjava u bilo kojem sadržaju koji se prenosi na ili u vezi s uslugama Tikvice ili na web-mjestima koja se mogu pojaviti kao poveznice na uslugama Tikvice, ili u proizvodima koji se nude kao dio ili na neki drugi način u vezi s uslugama Tikvice, uključujući, bez ograničenja, sva jamstva o utrživosti, prikladnosti za određenu svrhu ili nekršenju prava trećih strana. Nikakvi usmeni savjeti ili pismene informacije koje daje Tikvica ili bilo koje od njegovih podružnica, zaposlenika, službenika, direktora, agenata ili slično neće predstavljati jamstvo. Ne ograničavajući gore navedeno, Tikvica ne jamči da će usluga web stranice biti neometana, neoštećena, pravovremena ili bez grešaka.

Kontaktirajte nas

Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja.

● Putem e-pošte: [email protected]